[ Sluiten ]
Particulier
Zakelijk
Hulp nodig? Bekijk Veelgestelde vragen of bel 071-54 22 556
(Lokaal tarief)

Disclaimer

Aansprakelijkheid
Ondanks dat tiba Zorggroep er alles aan doet om de informatie op haar website(s) en die van haar partners correct weer te (laten) geven en up to date te houden accepteert zij op geen enkele manier aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onverhoopt verkeerde of onvolledige informatie op de eigen websites of die van derden met daarop verwijzingen of hyperlinks die betrekking hebben op de diensten en producten van tiba Zorggroep. Dit geldt ook voor onze nieuwsbrief. Onze nieuwsbrief is uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Mocht iemand van ons informatie ontvangen die niet voor hem of haar bestemd is, dan wordt u vriendelijk verzocht dit aan ons te melden en het bericht te verwijderen. Ook schade voortkomend uit storingen, vertraagde informatieverstrekking of fouten van andere aard binnen tiba of in de producten van onze partners en/of van toepassing zijnde derden worden op geen enkele wijze geaccepteerd. Het staat tiba vrij om de op deze website en elders aangeboden informatie te allen tijde aan te passen of te veranderen.
 
tiba Zorggroep kan nooit verzekeren dat elektronische berichten al dan niet aan ons gestuurd (bv. emails) op tijd ontvangen, gelezen en/of door onze medewerkers of derden verwerkt worden. tiba aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor niet tijdig, onvolledig dan wel geheel niet verwerkte elektronische berichten.
Onze algemene voorwaarden zijn altijd bepalend en die vindt u hier.

 

Wetgeving e-commerce
tiba houdt zich in eerste instantie aan de Nederlandse wet, maar streeft er ook naar de Europese wetten omtrent internetverkoop en daaraan gerelateerde zaken na te leven. Voor de meest recente stand van zaken op het gebied van e-commerce verwijzen wij u naar de website van het Ministerie van Economische Zaken.

 

Het overnemen van informatie en teksten door derden
Het is op geen enkele manier toegestaan om informatie van deze website over te nemen of te verspreiden zonder de van te voren verkregen schriftelijke toestemming van de directie van tiba Zorggroep. De hier aangeboden informatie mag enkel worden aangewend of vermenigvuldigd voor eigen gebruik en uitsluitend om het doel te dienen waarvoor de informatie aangeboden wordt.

 

tiba Zorggroep B.V. is een onderdeel van Diversity Invest B.V en statutair gevestigd in Leiderdorp.VRAGEN?

Hulp nodig? Bekijk Veelgestelde vragen of bel 071-5422556 (Lokaal tarief)

NIEUWSBRIEF

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en wees altijd als eerste op de hoogte.

KORTINGEN

Benieuwd naar onze kortingen en wat u er aan heeft?
Klik hier

NIEUWS

tiba overhandigt zwerfabonnement aan gezinscentrum Slaaghwijk
12-12-2013 16:06:29