[ Sluiten ]
Particulier
Zakelijk
Hulp nodig? Bekijk Veelgestelde vragen of bel 071-54 22 556
(Lokaal tarief)

Voordelen

Bij tiba houden we van acties, kortingen en voordeel. Wie niet? Houd deze pagina goed in de gaten en u mist niets. Momenteel lopen de volgende acties:

  • Partnerdeal
  • Fysio-versneller
  • De tiba-familie
  • Zwerfabonnement


Partnerdeal

Uw zorg en die van uw partner kan maandelijks aardig in de papieren lopen. Met onze spectaculaire partnerdeal heeft u de unieke kans om samen nog voordeliger zorg te genieten. U schaft een tiba-abonnement aan en voor 10 euro per maand extra kan uw partner samen met u gebruik maken van de behandelingen in uw abonnement.


Fysio-versneller

Kent u dat? U loopt een blessure op en als u naar een therapeut belt is er de komende tijd geen plaats. Met de fysio-versneller is dat voorbij. Wij helpen u sowieso zo snel mogelijk, maar voor 4 euro per maand extra zorgen wij ervoor dat u, in geval van spoed, gegarandeerd uiterlijk de volgende werkdag bij ons terecht kunt.


De tiba-familie

Word samen met uw familie, (sport)vrienden of buren abonnee en ontvang allemaal een jaar lang 10 tot 15% korting. 

 

Vorm uw eigen tiba-familie

Werknemers krijgen via de collectieve zorgverzekering van hun werkgever vaak rond de 20% korting. Die korting bieden wij bedrijven overigens ook op onze abonnementen, maar bij tiba vinden wij dat 'gewone' particulieren ook de kans moeten krijgen om middels een eigen collectief(je) hun zorg voordeliger te maken. Daarom moedigen we iedereen aan om samen met vrienden, broers, zussen, kennissen en (sport)vrienden of wie u ook wilt uitnodigen om een eigen tiba-familie te vormen en zo te genieten van steeds hogere korting op de abonnementskosten en kans te maken op mooie prijzen. Het enige vereiste om een eigen tiba-familie te starten is dat uw familie, (sport)vrienden of buren een eigen abonnement afsluiten en op een ander woonadres staan ingeschreven dan u. Bij drie familieleden (inclusief uzelf) krijgt u allen meteen al een jaar lang 10% korting op de abonnementsprijs van uw aller abonnementen. Bij vijf familieleden (inclusief uzelf) krijgt u allen meteen een jaar lang 15% korting op de abonnementsprijs van uw aller abonnementen. Overigens is er een nu nog geheime, maar erg bijzondere prijs beschikbaar gesteld voor degenen die de grootste tiba-familie weten te stichten.

 

Hoe werkt het?

Als u zich als abonnee inschrijft op onze website krijgt u daarbij automatisch per e-mail een unieke tiba-familiecode toegekend. Deze unieke code bewaart u goed en geeft u via mail, sms, per brief of per postduif door aan mogelijk geïnteresseerde anderen. Iedereen die zich met uw tiba-familiecode inschrijft (in het tekstveld in het inschrijfformulier) wordt direct aan uw tiba-familie toegevoegd. Tevens wordt uw code ook hun tiba-familiecode die zij zelf weer door kunnen sturen naar familie, (sport)vrienden of buren om zo de tiba-familie te vergroten. Dit verhoogt jullie kans om de grootste tiba-familie van 2014 te worden. Iedereen die op 31 mei 2014 om 12:00 uur 's middags lid is van de grootste tiba-familie wint de 'tiba-familie Award 2014' met daaraan gekoppeld een nu nog geheime, maar erg bijzondere prijs!

Maar wat nog belangrijker is; bij een familie van drie of vier abonnees (inclusief uzelf) krijgt u allen meteen een jaar lang 10% korting op de abonnementskosten van uw aller abonnementen. Bij vijf of meer familieleden (inclusief uzelf) krijgt u allen meteen een jaar lang 15% korting op de abonnementskosten van uw aller abonnementen.

 

Meteen uw kansen op korting grijpen?

Stuur uw unieke tiba-familiecode naar uw familie, (sport)vrienden of buren waarvan u denkt dat tiba ook iets voor hen is en ontvang allemaal de familiekorting.

 

Het zwerfabonnement

Onze passie is voor mensen zorgen. Ook voor diegenen voor wie – vanwege persoonlijke leefomstandigheden of de economische crisis – het krijgen van goede geïndiceerde zorg financieel even geen mogelijkheid is. Speciaal voor diegenen die juist nu wel zorg zouden kunnen gebruiken, maar die het zich om welke reden dan ook niet kunnen veroorloven, hebben we ons zwerfabonnement in het leven geroepen.

 

Het zwerfabonnement is een normaal tiba-abonnement (Standaard – 12 behandelingen) met dat verschil dat het gratis is en niet op naam. Er zijn in totaal vijf zwerfabonnementen uitgezet in de omgeving die zomaar ergens door willekeurige voorbijgangers gevonden kunnen worden. Iedereen die zorg nodig heeft maar het niet kan betalen mag er gebruik van maken. Degene die een zwerfabonnement in bezit heeft gekregen, kan er bij zorgbehoefte zelf gebruik van maken tot hij of zij van zijn klachten af is geholpen of totdat het maximum aantal van 12 behandelingen per zwerfabonnement per persoon opgebruikt is. Iemand kan er echter ook voor kiezen het zwerfabonnement aan een ander te geven van wie vermoed wordt dat diegene door omstandigheden enorm geholpen zou zijn met gratis zorg en behandeling*. Het staat iedere bezitter van een zwerfabonnement vrij het abonnement door te geven.

 

 

Voorwaarden Zwerfabonnement:

*Omdat het voor onze praktijk helaas onmogelijk is om gratis onbeperkt en tot in de eeuwigheid voor iedereen met een oneindige zorgbehoefte te blijven zorgen en we liefst meerdere mensen met een zorgbehoefte behandelen, komen chronische klachten van de lijst Borst niet in aanmerking voor behandeling middels een zwerfabonnement.

 

Een zwerfabonnementspas is herkenbaar door zijn grootte en vrolijke karakter. Omdat we willen voorkomen dat een vinder het zwerfabonnement bij zich houdt zonder dat hij of zij daadwerkelijk geïndiceerde hulp nodig heeft, moet een zwerfabonnement minstens eens in de drie maanden bij onze receptiebalie geregistreerd worden, aan het begin van een afspraak. Als een zwerfabonnement drie maanden en een dag niet door ons geregistreerd is of als blijkt dat de bezitter van het zwerfabonnement geen geïndiceerde hulp nodig heeft, vervalt de geldigheid, wordt indien nodig het zwerfabonnementspasje ingenomen en zetten wij ergens in de stad een nieuw zwerfabonnement uit. Zodra het nieuwste zwerfabonnement is uitgezet maken we dit bekend door op onze social media-pagina's een foto van de plek waar het pasje is achtergelaten te plaatsen; opdat onze intenties toch hun weg blijven vinden naar de stille, verborgen zorgbehoefte die er vandaag de dag zoveel is.


Kortingen
Er zijn zo ontzettend veel mooie bedrijven in deze regio die net als tiba inzien dat het bundelen van de krachten onze abonnees direct extra voordeel en mogelijkheden oplevert wat ook weer goed is voor die bedrijven. Wilt u weten welke aanbiedingen, acties en kortingen er op dit moment beschikbaar zijn? Maak hieronder kennis met onze partners en ontdek wat ze u te bieden hebben. Bent u een bedrijf en overweegt u ook partner te worden van tiba, mail ons op info@tibazorggroep.nl of neem hier contact met ons op.
Fit for Free
Klik hier voor meer informatie.
Sport2000 Leiderdorp
Klik hier voor meer informatie.
Van der Wiel Optiek
Klik hier voor meer informatie.
Achmea Health Centers
Klik hier voor meer informatie.
Sportcity
Klik hier voor meer informatie.
Hip & Hap
Dé webwinkel voor moeders en baby's.
Klik hier voor meer informatie.
Daya Massage
Klik hier voor meer informatie.
Leonard de Mol van Otterloo
Mindfulness
Klik hier voor meer informatie.
Winter Run Clinic
Klik hier voor meer informatie.
Wandel Je Fit !
Klik hier voor meer informatie.
Pilates
Klik hier voor meer informatie.
(Bijna)MamaFitness
Klik hier voor meer informatie.


VRAGEN?

Hulp nodig? Bekijk Veelgestelde vragen of bel 071-5422556 (Lokaal tarief)

NIEUWSBRIEF

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en wees altijd als eerste op de hoogte.

KORTINGEN

Benieuwd naar onze kortingen en wat u er aan heeft?
Klik hier

NIEUWS

tiba overhandigt zwerfabonnement aan gezinscentrum Slaaghwijk
12-12-2013 16:06:29