[ Sluiten ]
Particulier
Zakelijk
Hulp nodig? Bekijk Veelgestelde vragen of bel 071-54 22 556
(Lokaal tarief)

Voordelen tiba

Als tiba-abonnee kunt u gebruik maken van alle unieke voordelen van tiba. Naast de positieve prijsverschillen ten opzichte van de huidige aanvullende zorgverzekeringen is er ook ruimte voor kwaliteit, gemak en duidelijkheid. Hieronder vindt u een overzicht met de grootste voordelen van tiba.

 

FLEXIBILITEIT Wij hanteren geen vast aantal behandelingen per therapie. U kiest zelf voor welke therapieën u uw abonnement gebruikt.
HOUDBAARHEID Ongebruikte behandelingen gaan mee naar volgend jaar.
GRATIS Kinderen tot 22 jaar krijgen gratis hetzelfde pakket als de ouders(s).
EERLIJKHEID Geen rekeningen of sluw berekende extra kosten achteraf.
DUIDELIJKHEID U hebt als tiba-abonnee de mogelijkheid om via assurantiekantoor mijnzorgadviseur.nl altijd automatisch voordelig basisverzekerd te zijn bij een gerenommeerde zorgverzekeraar zonder daar naar te hoeven omkijken.
VEILIGHEID U heeft als tiba-abonnee de keuze om zichzelf via de één-euro-actie van assurantiekantoor mijnzorgadviseur.nl aanvullend te verzekeren voor het spectaculaire bedrag van één euro (en nog bij een gerenommeerde zorgverzekeraar ook – namelijk VGZ).
GEMAK U schrijft zich in. Wij doen de rest.
CENTRAAL Alle behandelingen uit het tiba-abonnement vinden plaats onder één dak: het Therapeutisch Centrum Leiderdorp.
KLANTVRIENDELIJK EN SNEL U maakt direct bij het Therapeutisch Centrum Leiderdorp een afspraak voor uw behandeling op een tijd dat het u schikt. U loopt naar binnen, wordt behandeld door een van onze kundige therapeuten en u loopt weer naar buiten.
PARTNERDEAL Voor 10 euro per maand kan ook uw partner gebruik maken van de behandelingen uit uw abonnement. Zo kunt u uw behandelingen verdelen naar ieders behoefte en geniet u beiden ruimere zorg, voor een nog voordeliger prijs per persoon.
FLINKE KORTINGEN Het hele jaar door kunt u gebruik maken van spectaculaire kortingsacties voor workshops, wellness en andere gelegenheden van onze partners.
SUPERSNEL GEHOLPEN Via de fysio-versneller wordt u gegarandeerd de volgende werkdag gezien door een van onze therapeuten.
GEEN MEDISCHE SELECTIE Langdurige klachtengeschiedenis is geen probleem met een tiba-abonnement. Ook met chronische klachten kunt u meteen bij ons terecht (tot het maximum aantal behandelingen van uw abonnement).
MEEDENKEN Wij zijn ook op zaterdag geopend.VRAGEN?

Hulp nodig? Bekijk Veelgestelde vragen of bel 071-5422556 (Lokaal tarief)

NIEUWSBRIEF

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en wees altijd als eerste op de hoogte.

KORTINGEN

Benieuwd naar onze kortingen en wat u er aan heeft?
Klik hier

NIEUWS

tiba overhandigt zwerfabonnement aan gezinscentrum Slaaghwijk
12-12-2013 16:06:29