[ Sluiten ]
Particulier
Zakelijk
Hulp nodig? Bekijk Veelgestelde vragen of bel 071-54 22 556
(Lokaal tarief)

 

Alle behandelingen uit uw tiba-abonnement vinden plaats in het Therapeutisch Centrum Leiderdorp.
Voor het maken of het wijzigen van een afspraak kunt bellen naar 071-582 02 65.

 

Therapeutisch Centrum Leiderdorp (TCL) is een gezondheidscentrum, gevestigd aan de Van der Valk Boumanweg 178-B, te Leiderdorp. Er is een zeer uitgebreid aanbod van therapieën onder één dak.

Van interieur, tot visie, tot onze manier van behandelen; in alles staat ons streven uw gezondheid te optimaliseren centraal, op een zo comfortabel mogelijke manier.

Vanaf het moment van uw binnenkomst totdat u weer naar buiten stapt is TCL er in alles op gericht om een positief verschil vóór en met u te maken. Van onze warme rustieke inrichting, de comfortabele behandelkamers tot de luxe koffie-en-theetafel, het is er om u een ervaring van ‘thuiskomen’ te laten ervaren.
Voor meer informatie zie www.tcleiderdorp.nl
 

 
De visie van TCL is dat lichaam en geest één zijn met elkaar. Er wordt naar de mens in zijn geheel gekeken. Hierbij worden alle facetten die de gezondheid kunnen beïnvloeden meegenomen in diagnostiek en behandeling. Binnen Therapeutisch Centrum Leiderdorp bestaat de mogelijkheid om uw gezondheidsklachten door middel van een groot aantal verschillende therapieën te behandelen. In het streven van TCL naar optimalisatie van uw gezondheid wordt er graag met u nagedacht over welke therapie voor u het beste resultaat en algeheel welbevinden oplevert.

 

Iedereen is welkom om kennis te komen maken met Therapeutisch Centrum Leiderdorp. De koffie staat klaar !
 VRAGEN?

Hulp nodig? Bekijk Veelgestelde vragen of bel 071-5422556 (Lokaal tarief)

NIEUWSBRIEF

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en wees altijd als eerste op de hoogte.

KORTINGEN

Benieuwd naar onze kortingen en wat u er aan heeft?
Klik hier

NIEUWS

tiba overhandigt zwerfabonnement aan gezinscentrum Slaaghwijk
12-12-2013 16:06:29