[ Sluiten ]
Particulier
Zakelijk
Nieuws
Hulp nodig? Bekijk Veelgestelde vragen of bel 071-54 22 556
(Lokaal tarief)
gezins-centrum3
tiba overhandigt zwerfabonnement aan gezinscentrum Slaaghwijk
12-12-2013 16:06

Deze week verspreidt tiba vijf gratis zwerfabonnementen in de omgeving van Leiden en Leiderdorp. Dit zijn gewone tiba-abonnementen die recht geven op gratis therapie in Nederlands eerste tiba-vestiging, het Therapeutisch Centrum Leiderdorp. Ze zijn bedoeld voor mensen die wel zorg nodig hebben, maar die het zich niet kunnen veroorloven. Treft u ergens een tiba-zwerfabonnement aan en kent u iemand die wel wat gratis zorg kan gebruiken, geef de pas dan vooral door. Op de foto overhandigt tiba-therapeut en bedenker Duco Kanij het eerste zwerfabonnement aan de coördinatrice van het gezinscentrum in de Merenwijk, Miranda Lambermont. Wilt u meer weten over het zwerfabonnement, klik dan hier.

Cap
Wethouder Roos van Gelderen en tiba
16-11-2013 17:00

Leids wethouder Jeugd, Zorg en Welzijn Roos van Gelderen liet zich op de burelen van tiba al eens voorlichten over de plannen van tiba en was nog steeds enthousiast toen ze op onze eerste flyerdag in de Haarlemmerstraat in Leiden langs de stand kwam.

Leidsch Dagblad
16-11-2013 13:52

Groot interview met tiba-bedenker en oprichter Duco Kanij in het Leidsch Dagblad.
Klik hier om het te lezen.

De Telegraaf
14-11-2013 10:11

De kick off alias Mijlpaal. De eerste keer dat tiba in het openbaar genoemd wordt. Geen slechte start dat dat dan meteen in De Telegraaf is. Impact op de site: groot. Het bezoek aan de site neemt rond half 8 ‘s avonds zulke vormen aan dat de site even down gaat.
Klik hier om het stuk uit De Telegraaf te lezen.

011
NCRV en documentairemaker Frans Bromet maken opnamen voor documentaire over tiba en Duco Kanij
30-10-2013 13:45

Leiden/Leiderdorp – De komst van een revolutionair zorginitiatief als tiba is ook in medialand niet onopgemerkt gebleven. Het Leidse zorginitiatief van therapeut Duco Kanij heeft als doel om kwalitatieve zorg weer voor iedereen beschikbaar te maken in grote hoeveelheden en bovendien voor minder geld. Documentairemaker en cameraman Frans Bromet (o.a. Ciske de Rat, Alles van Waarde en De Boezemvriend) en regisseur Paul Ruven (o.a. Kom niet aan mijn kinderen en Filmpje!) volgen Kanij de komende maanden voor de NCRV om een documentaire te maken over diens droom een zorgbedrijf op te zetten dat de zorg weer teruggeeft aan de mensen. De eerste opnamen zijn inmiddels achter de rug. Uitzending staat gepland voor 2014.VRAGEN?

Hulp nodig? Bekijk Veelgestelde vragen of bel 071-5422556 (Lokaal tarief)

NIEUWSBRIEF

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en wees altijd als eerste op de hoogte.

KORTINGEN

Benieuwd naar onze kortingen en wat u er aan heeft?
Klik hier

NIEUWS

tiba overhandigt zwerfabonnement aan gezinscentrum Slaaghwijk
12-12-2013 16:06:29